Om Tricky.se

Bakom Tricky.se står företaget Custom Corner AB. Vi startade egettryck.se (f.d. ownlabel.se) 2003 som en av de första butikerna på nätet som erbjöd eget tryck på t-shirts och 2004 lokalpatriot.se som erbjuder lokalpatrioter i såväl storstad som mindre håla kläder med den egna orten. Vi driver även jaktkeps.se som erbjuder varsel- och camoflagekepsar med brodyr samt kepsar.com.

Under alla år som vi hållt på med tryck på t-shirts har vi sett det mesta och även hittat på en hel del som vi själva vill ha på en tröja. Även om man kan trycka vad man vill så är det ju inte alltid man har inspirationen och vi kände helt enkelt att det saknades en sida i vår arsenal med färdiga, roliga motiv. En sida där man kan gå in och få sig ett garv när klockan inte riktigt vill bli fyra på fredagseftermiddagen eller om man behöver en present till den där polaren som redan har allt.

 

Vi hoppas att tricky.se kommer blir ett självklart tillhåll för alla med tycke för ordvitsar, snuskiga skämt och t-shirts med snygga tryck.

 

Kontakta oss gärna om du har tips på motiv som du hade velat se i vårt sortiment eller om du har något annat att tipsa oss om.

 

Ha det bra!

// Grabbarna på Tricky.se