Köpvillkor

 

Vi försöker vara goa gubbar och hjälpa till när vi kan, med det sagt så brukar vi oftast kunna hjälpa dig om du mot förmodan inte blir nöjd med ditt köp. För att hålla lite ordning på torpet så hjälper det dock med lite regler, dessa är:

 

Bytesrätt
Du har 14 dagars bytesrätt eller öppet köp om du hellre vill ha pengarna tillbaka. För att vi ska kunna ta ditt plagg i retur krävs givetvis att det är oanvänt. Vi blir mindre glada om du skickar in en t-shirt med öl- och raviolifläckar över hela bröstet.

 

Betalning
Vi rekommenderar fakturabetalning, du får tröjan snabbt och du betalar fakturan inom 14 dagar. För att vi ska kunna skicka mot faktura krävs att du inte har tidigare betalningsanmärkningar och att vi kan skicka tröjorna till folkbokförd adress. Vi fakturerar inte själva utan det sköter ett företag som heter Klarna och det är deras krav, vi vet att du en skön lirare. Vi kan tyvärr inte erbjuda kortbetalning i dagsläget men det är på gång.

  

Frakt
Vi skickar med Posten eller DHL beroende på hur många tröjor du beställt. Lämna gärna mobilnummer så får du ett sms i de fall det går att skicka ut avi som sms. De flesta tröjor får du dock direkt i brevlådan.

 

Personuppgifter
Genom att beställa via hemsidan godkänner du att vi behandlar uppgifter om dig. Vi skickar inte vidare dina uppgifter till någon ondskefull spamare.

 

Alla priser på hemsidan är inkl. moms och självklart har vi f-skattsedel så genom att köpa dina tröjor på tricky.se stödjer du svenska skolor och sjukhus!